Agenda


In verband met het coronavirus en de maatregelen van de regering zijn er geen repetities tot nader order.


VRIENDEN VAN HET AGK

Het Achterhoeks Gemengd Koor Borculo heeft  een grote groep "vrienden", mensen die regelmatig komen luisteren naar concerten en uitvoeringen en zich erg betrokken voelen bij het koor. Het AGK wil graag dat deze mensen (en nog vele anderen) nog meer betrokken raken bij het koor.

De bedoeling van deze vrienden is, dat zij het koor niet alleen tijdens concerten in levenden lijve steunen, maar het AGK ook een hart onder de riem steken door het leveren van een structurele financiële bijdrage. Een dergelijke opzet zorgt voor een gezonde financiële situatie en het voortbestaan van het koor.

Een vriend van het AGK heeft recht op een aantal voordelen:

• Korting (25%) op het toegangskaartje van een AGK-concert naar keuze op jaarbasis.

• Actuele informatie over het koor en haar concerten (repertoire e.d.)

• De mogelijkheid om eens mee te gaan op een concertreis tegen betaling van dezelfde prijs als de leden van het AGK (indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn)

U kunt zich aanmelden als lid van de Vrienden van het AGK door een formulier aan te vragen bij:

Jan ter Avest        tel nr: 0545-274588

Jan Huijsmans      tel nr: 0545-272054

Laurens Gebbink  tel nr: 0545-273440

De kosten van het lidmaatschap bedragen slechts € 15,- per jaar.

Het lidmaatschap is per jaar opzegbaar en loopt van maart tot maart. U krijgt jaarlijks van ons per e-mail het vriendelijke verzoek tot betaling van dit bedrag op SNS bankrekening nummer NL48SNSB0924109467 onder vermelding van “Vrienden van het AGK”. Mogen wij ook op u rekenen ? Alvast heel hartelijk dank.